ショウガとニンジンのスープのレシピ

ウィルスに負けない冴えわたる風味。

材料

• グレープシードオイル ・・・ 小さじ2
• タマネギ中(刻む) ・・・ 1

• 新鮮ショウガ(皮をむき細かく刻む) ・・・ 大さじ3

•  ニンジン(刻む) ・・・ 3 カップ

•  ポテト中(皮をむき刻む)・・・ 1

•  野菜の煮汁 ・・・ 8 カップ

• 塩、味付に
• ドライシェリー少々
• 挽いたナツメグ少々

• 新鮮パセリかコリアンダー(刻む)、お好みで

 

作り方

1. 大鍋で油を熱する。タマネギとショウガを加える。かき混ぜてソテーに。タマネギが透けるまで。

2. ニンジン、ポテト、煮汁を加える。沸騰させる。、Add carrots, potato and stock. Bring to a boil. Cover and reduce heat to boil gently until vegetables are tender, 30 to 45 minutes.

3. Purée soup with an immersion blender or in batches in a blender or food processor.

4. Add salt to taste, and flavor with sherry and nutmeg. Serve plain or garnished with parsley or cilantro.

Cook’s Tip: When buying carrots, immediately remove the greens. They leach vitamins and moisture from the edible roots.



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Ginger-Carrot Soup Recipe

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